Routebeschrijving openbaar vervoer

U bevindt zich hier: Home | Routebeschrijving openbaar vervoer

Routebeschrijving openbaar vervoer

Routebeschrijving per openbaar vervoer

Ons kantoor ligt vlak achter station Utrecht Centraal en is goed bereikbaar per openbaar vervoer. 

Door de verbouwingen aan Hoog Catharijne komt het voor dat de route anders loopt dan u gewend bent. We proberen de routebeschrijving op deze pagina actueel te houden.
 
Loop door de poortjes op het Centraal station links naar buiten en sla rechtsaf richting Hoog Catherijne. U loopt alsmaar rechtdoor en gaat na de draaideur met de roltrap naar beneden. Dit is de uitgang Moreelsepark. Onderaan de roltrap gaat u linksaf en dan direct weer naar links de Catharijnesingel op. Op nummer 47 vindt u de ingang van het gebouw aan uw linkerhand.

Voor mensen die geen trappen kunnen lopen

In de stationshal aan de kant van Hoog Catherijne vindt u een lift. Volg de route zoals hierboven is aangegeven. Bij ons aangekomen, loopt u nog 50 meter door en gaat u linksaf de Westerstraat in. Ga na ongeveer 20 meter linksaf de parkeerplaats op. De ingang van het gebouw bevindt zich aan de linkerkant. Als u aanbelt, opent de receptie de deur. U kunt met de lift naar de begane grond, waar de receptie is.

Facebook Twitter LinkedIn

Inschrijven nieuwsbrief

  • Mevrouw Heer

Deze website gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.