Routebeschrijving per auto

U bevindt zich hier: Home | Per auto

Routebeschrijving per auto

Routebeschrijving per auto

Komt u met de auto? Dan kunt u (betaald) parkeren in de parkeergarages P1 en P2 in de Spoorstraat. Let op: door werkzaamheden zijn deze parkeergarages niet altijd goed bereikbaar. Volg de instructies van de verkeersregelaars. 

Vanuit Arnhem (A12)

Volg Ring Utrecht-zuid. Neem afrit nummer 17 richting Utrecht. Ga aan het eind van de afslag rechtsaf de Europalaan in. Rijd rechtdoor (u neemt 2 rotondes) tot u een T-splitsing bereikt. Daar slaat u rechtsaf de Weg der Verenigde Naties in. Deze loopt door in de Graadt van Roggenweg. Blijf rechtdoor rijden en de borden Centrum volgen. U rijdt dan de Daalsetunnel in. Na de tunnel gaat u bij de verkeerslichten rechtsaf de Catharijnebaan op. Meteen na de bocht volgt u de rechterrijstrook (niet de tunnel inrijden). Direct na de volgende verkeerslichten, rijdt u een van de parkeergarages (P1 en P2 in de Spoorstraat) in. Deze bevinden zich tussen het station en de Catherijnesingel. 

Vanuit Hilversum (A27)

Volg op de Ring Utrecht-oost en bij verkeersknooppunt Rijnsweerd de borden Utrecht Centrum. Dit brengt u op de A28. Aan het einde van de A28 gaat u linksaf de Waterlinieweg in. Volg de borden Centrum tot op de Catharijnesingel. Na de verkeerslichten kunt u linksaf de Spoorstraat in. Parkeer uw auto in een van de parkeergarages (P1 en P2) tussen het station en de Catharijnesingel. 

Vanuit Amersfoort (A28)

Volg de beschrijving vanuit de richting Hilversum vanaf de A28. 

Vanuit Amsterdam (A2)

Neem de Ring Utrecht-west afrit nummer 7, Oog in Al. Volg de borden Utrecht. Na het Amsterdam-Rijnkanaal bij de verkeerslichten rechtdoor, borden Centrum volgen. Rijd de Vleutenseweg af. Ga aan het eind rechtdoor de Daalsetunnel in. Na de tunnel gaat u bij de verkeerslichten rechtsaf de Catharijnesingel op. Meteen na de bocht blijft u de rechterrijstrook volgen (niet de tunnel inrijden). Na de volgende verkeerslichten parkeren in een van de parkeergarages (P1 en P2 in de Spoorstraat) die zich bevinden tussen het station en de Catharijnesingel. 

Vanuit Den Haag / Rotterdam (A12)

Volg de borden Ring Utrecht-west. Neem vervolgens de eerste afrit (nummer 8), Centrum. Volg de borden Jaarbeurs, steeds rechtdoor over de Martin Luther Kinglaan, de Weg der Verenigde Naties en de Graadt van Roggenweg. Rechtdoor rijden, borden Centrum volgen. U rijdt dan de Daalsetunnel in. Na de tunnel gaat u bij de verkeerslichten rechtsaf de Catharijnesingel op. Meteen na de bocht de rechterrijstrook blijven volgen (niet de tunnel inrijden). Na de volgende verkeerslichten parkeren in een van de parkeergarages (P1 en P2 in de Spoorstraat) die zich bevinden tussen het station en de Catharijnesingel.

Vanuit Breda / Den Bosch (A2)

Volg de borden Ring Utrecht-west. Volg vanaf hier de beschrijving vanuit de richting Den Haag / Rotterdam. 

In bezit van een parkeerkaart Invaliden?

Zorg dat uw parkeerplek is gereserveerd. Volg de aanwijzingen hierboven tot u op de Catharijnesingel bent. Rijd de Westerstraat in. Ga na ongeveer 20 meter linksaf de parkeerplaats op. Hier vindt u 2 invalidenparkeerplaatsen. De ingang van het gebouw bevindt zich aan de linkerkant van de parkeerplaats. Als u aanbelt, opent de receptie de deur. U kunt met de lift naar de begane grond, waar de receptie is.

Facebook Twitter LinkedIn

Inschrijven nieuwsbrief

  • Mevrouw Heer

Deze website gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.