Inge Borghuis nieuwe voorzitter stichting Omaha System Support

U bevindt zich hier: Home | Nieuws | Nieuws | Inge Borghuis nieuwe voorzitter stichting Omaha System Support

Inge Borghuis nieuwe voorzitter stichting Omaha System Support

4 mei 2016

Inge Borghuis nieuwe voorzitter Omaha System Support

Inge Borghuis, lid Raad van Bestuur Amstelring, heeft per 1 mei 2016 het voorzitterschap van de stichting Omaha System Support overgenomen van Patricia Esveld, voorzitter Raad van Bestuur Hilverzorg.

Patricia Esveld was voorzitter van het bestuur van de stichting sinds 10 april 2015. Wij bedanken haar voor haar waardevolle inzet en enthousiasme. Inge Borghuis is vanaf het begin betrokken bij de ontwikkeling van het Omaha System en het overnemen van het voorzitterschap ziet ze als een logische stap. Ze verwacht veel van de ontwikkelingen rondom het Omaha System.

Meerwaarde

Borghuis: 'Het Omaha System geeft een enorme kwaliteitsimpuls aan de ontwikkelingen binnen de verpleging en verzorging. We gaan eindelijk zicht krijgen op welke groepen cliënten wij verzorgen en verplegen. En we gaan ook zicht krijgen op de effecten van interventies. In de praktijk zie ik dat het Omaha System verzorgenden en verpleegkundigen werkelijk ondersteunt in hun dagelijkse praktijk. Het wordt echt ervaren als meerwaarde. Dit geldt niet alleen voor de wijkverpleging, maar voor de hele zorg. Binnen Amstelring zijn we nu ook bezig met het Omaha System binnen de verpleeghuizen en verzorgenden zijn enthousiast over het systeem. Er is nog veel werk aan de winkel en we blijven organisaties ondersteunen bij de implementatie. Een belangrijke ontwikkeling nu is de overdracht tussen wijkverpleging en huisartsen. Daarnaast kunnen we op termijn onderzoek gaan doen. En dat is natuurlijk fantastisch.'

Meer over de stichting Omaha System Support

Facebook Twitter LinkedIn

Deze website gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.