28 september: ledendag Omaha System Support

U bevindt zich hier: Home | Actueel | Nieuws | 28 september: ledendag Omaha System Support

28 september: ledendag Omaha System Support

10 augustus 2018

Hoe kom je tot betekenisvolle gegevens (data) met het Omaha System? Hoe kan het werken met voorbeeldzorgplannen een bijdrage leveren? Wat kun je leren van het onderzoek dat gedaan is met gegevens uit het Omaha System? Wat kun je als organisatie of (wijk)verpleegkundige zelf doen? Welke plannen heeft de Stichting Omaha System Support? Kom dat ontdekken op vrijdagmiddag 28 september in Utrecht tijdens de Omaha-ledendag. Met boeiende sprekers en inspirerende voorbeelden.

Direct aanmelden

Locatie

Aristo
Brennerbaan 150
Utrecht

Programma

12.00 uur Inloop + lunch

13.00 uur Inleiding en welkom door Inge Borghuis, voorzitter stichting Omaha System Support en lid Raad van Bestuur Amstelring

13.15 uur Hoe kom je tot betekenisvolle data? Over het belang van goede verslaglegging voor het verbeteren van zorg met behulp van data

14.00 uur Wisseltijd (10 min)

14.10 uur Workshopronde 1 van 14.10-15:10, keuze uit vijf workshops

15.10 uur Theepauze en wisseltijd

15.40 uur  Workshopronde 2 van 15.40-16:40, keuze uit vijf workshops

16.40 uur  Afsluiting en borrel

Workshops

  1. Voorbeeldzorgplannen en Evidence Based Practice.
  2. Zorgplannen maken met Omaha System registratielast of professionaliseringslag?
  3. Welke vraag zou jij met data willen beantwoorden en hoe kun je die antwoorden gebruiken voor reflectie en verbetering van de zorg?
  4. Wat betekenen de kernwaarden, vastgelegd in ‘Wijkverpleging in Context’ voor de zorg die je als (wijk)verpleegkundige biedt? Hoe kan Omaha System hierbij ondersteunen?
  5. Werkt Omaha System intramuraal?

 

De middag is voor medewerkers van bij stichting Omaha System Support aangesloten organisaties. Er zijn geen kosten aan verbonden. Mocht u zich aanmelden, maar onverhoopt toch niet kunnen komen, laat ons dat dan uiterlijk 21 september weten. Daarna brengen wij € 50,- in rekening.

Naar aanmeldformulier

Facebook Twitter LinkedIn

Deze website gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.