Nieuwe contracten verzonden

U bevindt zich hier: Home | Nieuws | Nieuws | Nieuwe contracten verzonden

Nieuwe contracten verzonden

10 oktober 2017

Alle aangesloten organisaties hebben een nieuw contract ontvangen. Stichting Omaha System Support vraagt een bijdrage voor de ondersteuning en ontwikkeling. Die bijdrage is voor zorgorganisaties gerelateerd aan hun jaarbudget en scholen maken gratis gebruik van de ondersteuning en materialen.

Contracten voor 2018-2019

De contracten betreffen de periode 2018-2019. De bijdragen van de zorgorganisaties zijn nu gerelateerd aan de budgetten van de organisaties. Vriendelijk verzoek de contracten vóór 1 november te retourneren via info@omahasystem.nl. Eventuele vragen over de contracten kun je stellen aan Marleen Versteeg, via m.versteeg@vilans.nl.

De Stichting Omaha System Support vraagt vanaf 2018 een bijdrage van de aangesloten organisaties voor de ondersteuning en verdere ontwikkeling. De Stichting kan haar activiteiten alleen continueren wanneer voldoende (zorg)organisaties aangesloten zijn en een financiële bijdrage leveren.

Facebook Twitter LinkedIn

Deze website gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.