Klinisch redeneren en verpleegkundige classificaties

U bevindt zich hier: Home | Nieuws | Nieuws | Klinisch redeneren en verpleegkundige classificaties

Klinisch redeneren en verpleegkundige classificaties

6 april 2017

klinish redeneren en verpleegkundige classificaties

Het nieuwe boek Klinisch redeneren en verpleegkundige classificaties geeft antwoord op alle prangende vragen, zoals welke classificaties zijn er en hoe werken ze? Waarom zou je als verpleegkundige een classificatie gebruiken? Welke voordelen biedt dat?

Werken met een verpleegkundige classificatie in de zorg is nieuw en biedt veel voordelen.Het boek vertelt hoe eenheid van taal het zorgplan transparant en eenduidig maakt en hoe dat helpt bij kwaliteitsverbetering van zorg. Daarnaast zijn door classificatiesystemen gegevens vergelijkbaar, wat weer helpt bij verpleegkundig onderzoek.

Welke classificaties zijn er en hoe werken ze? Wat is daarover onderzocht?  Welke classificaties kunnen al gebruikt worden in een Elektronisch Cliënten Dossier? Wil jij weten wat de relatie is tussen klinisch redeneren en classificaties? Koop dan dit boek. 

Dit en nog veel meer informatie kunt u vinden in het boek Klinisch redeneren en verpleegkundige classificaties, werken met Omaha System, Nanda-I/NIC/NOC

Bomvol relevante theorie en praktijkinformatie

De combinatie van theorie en praktijk maakt dit boek erg bruikbaar voor zowel studenten als verpleegkundigen. De toegang tot de bijbehorende site vol praktijkvoorbeelden en casuistiek maken het plaatje compleet. Bekijk het boek en andere handige boeken op deze pagina.  

Facebook Twitter LinkedIn

Deze website gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.