Nicole Koster wint Omaha System Award tijdens Internationale Conferentie

U bevindt zich hier: Home | Nieuws | Nieuws | Nicole Koster wint Omaha System Award

Nicole Koster wint Omaha System Award tijdens Internationale Conferentie

28 april 2015

Op zaterdag 18 april ontving Nicole Koster tijdens de Internationale Omaha System conferentie 2015 in Minnesota VS de Omaha System Excellence in Practice award. Deze prestigieuze award is een blijk van waardering voor haar grote bijdrage aan de vertaling, bekendheid en implementatie van het Omaha System in Nederland.

Nicole Koster en het team met award

Nicole heeft de prijs gewonnen vanwege haar rol als mede-oprichter van de Stichting Omaha System Support in Nederland in 2012 en haar rol bij het tot stand brengen en publiceren van de formele Nederlandse vertaling. Het winnen van deze award is extra bijzonder aangezien hij voor het eerst aan een buitenlandse partner is uitgereikt. Een prachtige bevestiging van al het belangrijke werk van Nicole Koster en anderen hier in Nederland. Stichting Omaha System Support feliciteert Nicole van harte en is trots op het feit dat we gezamenlijk met zoveel organisaties verder werken aan de implementatie van Omaha System in Nederland.

Facebook Twitter LinkedIn

Deze website gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.