Nieuw: Het Omaha System Spel!

U bevindt zich hier: Home | Nieuws | Nieuws | Nieuw: Het Omaha System Spel!

Nieuw: Het Omaha System Spel!

1 december 2016

Op welke manier leg je het werken met het Omaha System uit aan studenten? Of aan medewerkers die net starten? Dit is nog niet zo eenvoudig. Zeker als je niet de beschikking hebt over een ECD. Het Omaha System Spel kan daarbij helpen. Het legt op een unieke manier uit hoe het Omaha System werkt.

Gebaseerd op ervaringen uit de praktijk

Het Omaha System Spel is ontwikkeld naar aanleiding van ervaringen in de praktijk. De spelers hebben in één oogopslag het Omaha System voor zich. Aan de hand van casussen doorlopen de spelers het spel. Het boekje Het Omaha System – een introductie wordt bij het spel meegeleverd. Dit wordt tijdens het spel als naslagwerk gebruikt. Met pionnen geef je de huidige en streefscore weer op status, kennis en gedrag.
Het is ook mogelijk om een eigen casus in te brengen, dit maakt het voor de gevorderde speler heel interessant! Ook voor teamevaluatie kan het spel ingezet worden.

Omaha System Spel

Ieder niveau

Kortom: het spel is in te zetten voor ieder niveau. Het niveau van de casus bepaalt de moeilijkheidsgraad. Het spel wijst zich vanzelf. En er is een handleiding, dus het kan makkelijk ingezet worden. Het is leuk om te doen. Je gaat er gewoon mee aan de slag!

Bestel het spel online in de Vilans webshop.

 


 

Facebook Twitter LinkedIn

Deze website gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.