Pluriform Zorg gecertificeerd

U bevindt zich hier: Home | Nieuws | Nieuws | Pluriform Zorg gecertificeerd

Pluriform Zorg gecertificeerd

29 juni 2016

Logo Adapcare

ICT-leverancier Adapcare is per 1 juni 2016 gecertificeerd door de stichting. Alle onderdelen van het Omaha System zitten goed in Pluriform Zorg en de software is ondersteunend aan het cyclisch proces. Een groot aantal klanten van Adapcare werkt in Pluriform Zorg al met het Omaha System.

Gecertificeerde software

De stichting wil de kwaliteit en passend gebruik van de terminologie in de software waarborgen. Dit doen wij onder andere via certificering. Organisaties die willen gaan werken met een geautomatiseerd classificatiesysteem vragen steeds vaker om gecertificeerde software. Onderdeel van de certificering zijn het ophalen van gebruikerservaringen, het meekijken met de zorgmedewerker in de softwareapplicatie en het aanleveren van een export van de data.

Gecertificeerde ICT-leveranciers

Inmiddels zijn 4 leveranciers gecertificeerd en hebben 3 organisaties certificering aangevraagd. We adviseren ICT-leveranciers die nog gecertificeerd willen worden dit vóór oktober 2016 aan te vragen via info@omahasystem.nl.

Facebook Twitter LinkedIn

Deze website gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.