Ook software Reware gecertificeerd

U bevindt zich hier: Home | Nieuws | Nieuws | Ook software Reware gecertificeerd

Ook software Reware gecertificeerd

23 maart 2016

ICT-leverancier Reware is per 1 februari gecertificeerd door de stichting. De software voldoet aan de eisen van het certificeringsmodel en de gebruikerservaringen zijn positief. Organisaties die willen gaan werken met een geautomatiseerd classificatiesysteem vragen steeds vaker om gecertificeerde software. Naast Reware zijn ook Ecare Services en Unit4 gecertificeerd.

Certificering

De stichting wil de kwaliteit en passend gebruik van de terminologie in de software waarborgen. Dit doet zij onder andere via certificering. Onderdeel van de certificering zijn het ophalen van gebruikerservaringen, het meekijken met de zorgmedewerker in de softwareapplicatie en het aanleveren van een export van de data.

Volgende leveranciers

De volgende organisatie die zich heeft gemeld voor certificering is AdapCare. Twee andere ICT-leveranciers zijn in de aanloop naar certificering nog bezig met de laatste aanpassingen.

Meer informatie

Facebook Twitter LinkedIn

Deze website gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.