Verdiepingssessie met leden levert goede input op

U bevindt zich hier: Home | Nieuws | Nieuws | Verdiepingssessie met leden levert goede input op

Verdiepingssessie met leden levert goede input op

12 april 2017

Op 7 maart ontvingen wij veel enthousiaste leden van zorgorganisaties. Zij deelden met elkaar hun ervaringen over de implementatie van het Omaha System. Sommige organisaties gebruiken het Omaha System al jaren, anderen staan in de startblokken om ermee te beginnen. Wat zijn de leerpunten?

De meeste organisaties zijn nu ruim een jaar bezig. De wijze van implementeren loopt sterk uiteen; van een rustige uitrol tot de overgang van 300 teams in 1 keer. De meeste zorgorganisaties gaan zich nu richten op audits per team, intervisie, de verbeterpunten en het omgaan met data.

Aandachtspunten worden meegenomen

De stichting Omaha System Support neemt de ontwikkelingen en genoemde aandachtspunten mee in haar acties. Veel leden waren het erover eens dat onderwerpen zoals ICT, klinisch redeneren, scholen in het werken met het Omaha System en verantwoording, de aandacht van de stichting nodig hebben. Er komt een vervolgsessie om verder met deze onderwerpen aan de slag te gaan. Dus houd de agenda in de gaten!

Facebook Twitter LinkedIn

Deze website gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.