Verlenging overeenkomst aangesloten organisaties

U bevindt zich hier: Home | Nieuws | Nieuws | Verlenging overeenkomst aangesloten organisaties

Verlenging overeenkomst aangesloten organisaties

21 juni 2017

Goed nieuws voor aangesloten organisaties. Het contract van organisaties die voor januari 2017 bij de Stichting zijn aangesloten, wordt verlengd tot het einde van het jaar.

In september 2016 diende een vertegenwoordiging van bij de Stichting Omaha System Support aangesloten organisaties een verzoek in bij het bestuur van de Stichting. De vraag was om de werkzaamheden van de Stichting voort te zetten tot januari 2020. Er is toen aangegeven dat de Stichting dit voorjaar met een voorstel voor een nieuw contract zou komen.

Het bestuur heeft besloten het contract nogmaals te verlengen tot 31 december 2017. Dit aanbod geldt voor de organisaties die voor januari 2017 bij de Stichting zijn aangesloten.

In oktober 2017 leggen wij alle aangesloten organisaties een nieuwe overeenkomst voor. Hierin wordt ook de nieuwe bijdrage vastgelegd. Op de bijeenkomst van 22 september informeren we je over de vervolgactiviteiten en plannen van de Stichting.

Facebook Twitter LinkedIn

Deze website gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.