Nieuw voorbeeldzorgplan: ziekte van Huntington

U bevindt zich hier: Home | Actueel | Nieuws | Nieuw voorbeeldzorgplan: ziekte van Huntington

Nieuw voorbeeldzorgplan: ziekte van Huntington

24 november 2021

Stichting Omaha System Support heeft op aanvraag van Amstelring een voorbeeldzorgplan ontwikkeld voor de ziekte van Huntington. Hieraan hebben ook experts van Land van Horne, Mijzo en Topaz mee gewerkt. Door het voorbeeldzorgplan te gebruiken, kunnen verpleegkundigen en verzorgenden een plan op maat maken voor de cliënt, gebaseerd op de Omaha-systematiek en de actuele standaarden.

Een voorbeeldzorgplan is een hulpmiddel om een plan op maat te maken voor de individuele cliënt. Het geeft een overzicht van alle mogelijke aandachtsgebieden en alle mogelijke interventies en combineert de Omaha-systematiek met inhoudelijke landelijke richtlijnen en expertise uit het veld. Een voorbeeldzorgplan is nadrukkelijk géén standaardzorgplan. De voorbeeldzorgplannen van Omaha System Support, voor bijna 25 verschillende aandoeningen, zijn ontwikkeld in samenwerking met verpleegkundigen en experts. Een aantal voorbeeldzorgplannen zijn voor iedereen toegankelijk. De andere zijn toegankelijk voor medewerkers van organisaties die aangesloten zijn bij Stichting Omaha System Support.

Lees verder

Facebook Twitter LinkedIn

Inschrijven nieuwsbrief

Abonneer je nu gratis op onze nieuwsbrief:

Deze website gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.