Werkbezoek Zorgverzekeraars Nederland

U bevindt zich hier: Home | Nieuws | Nieuws | Werkbezoek Zorgverzekeraars Nederland

Werkbezoek Zorgverzekeraars Nederland

24 september 2015

Een delegatie van Zorgverzekeraars Nederland is op werkbezoek geweest bij een wijkzorgteam van Amstelring. Professionals lieten aan de hand van een casus zien wat het Omaha System betekent voor de dagelijkse praktijk, de kwaliteit van de zorg en de uitwisseling en samenwerking met huisartsen en medisch specialisten.

Ook is gesproken over de betekenis van het Omaha System bij onderzoek en resultaat financiering. Zorgverzekeraars Nederland vond het een heel leerzaam werkbezoek en was onder de indruk van de betekenis en mogelijkheden van de wijkverpleegkundige teams en wat het Omaha System daarin kan betekenen.

Ledenbijeenkomst

Tijdens de ledenbijeenkomst op 9 oktober is Zorgverzekeraars Nederland vertegenwoordigd in de bijeenkomst met bestuurders. Centrale vragen daarin zijn: hoe kan het werken met het Omaha System volgens Zorgverzekeraars Nederland bijdragen aan kwaliteit? Hoe kun je organisaties prikkelen om te werken met classificaties? Welke beelden heeft Zorgverzekeraars Nederland bij het meten van outcome?

Meer informatie

Facebook Twitter LinkedIn

Deze website gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.